drietiopien.blogg.se

Min tid som medicinsk utbytesstudent i Etiopien.

Haters

Publicerad 2016-03-20 21:55:49 i Allmänt,

Efter noga övervägande så kommer jag inte besvara den fruktansvärda kommentar här i bloggen som jag vaknade till imorse. Kommentaren satte igång alla elaka hjärnceller jag hade men Haters will always hate....

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2016-03-21 00:25:34

Vet inte vad som skrivits men du har rätt. Att ändra "tänket" hos andra går inte. Fortsätt att göra det du gör. Hjälp, skriv och hjälp lite till. Älskar dig!

Svar: Du har så rätt. Varför ge hjärnan huvudbry när det är hjärtat jag jobbar med härnere? Det räcker med att noppen stal min sista lediga Etiopien-dag för grubblerier istället för att njuta av solen, värmen och människorna.
drietiopien.blogg.se

Postat av: Berit

Publicerad 2016-03-21 08:59:25

Hej! Jag har aldrig känt mig så involverad i ett hjälprojekt förut. Läser din blogg och det är fantastiskt vilket arbete du gör. Det där man säger om en droppe i havet men att havet består av droppar, det stämmer verkligen på dit arbete. Hälsningar Berit

Svar: Så bra beskrivning! Min pappa sa alltid att "Ingen kan göra allt men alla kan göra något". Här är jag plågsamt medveten att jag inte kan göra allt och inte ens lite. Men jag får chansen att göra något åtminstone.
drietiopien.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela